Joi, 23 septembrie, Lidl deschide un nou magazin în Lidl Brașov. Situat pe Șoseaua Cristianului, nr. 1-3, acesta este magazinul cu numărul 307 inaugurat de compania germană pe piața românească.

Noua unitate are o suprafață de vânzare de peste 1 300 de metri pătrați și dispune de aproximativ 140 de locuri de parcare, precum și de o stație de încărcare pentru automobilele electrice, unde se vor putea alimenta câte două mașini simultan.

Odată cu inaugurarea magazinului, au fost create peste 20 de noi locuri de muncă.

Orarul de funcționare va fi de luni până sâmbătă între orele 7:30 și 22:00, iar duminica între orele 8:00 și 21:00.

Primii cumpărători vor beneficia de reduceri consistente la zeci de produse alimentare și nealimentare.

Lidl optimizează constant formatul magazinelor, astfel încât să aibă un impact cât mai redus asupra mediului, dar și să ofere o experiență de cumpărături cât mai bună. Prin utilizarea unor tehnologii avansate din domeniul construcțiilor şi în conformitate cu normele de protecție a mediului, noul magazin Lidl Brașov dispune de soluții și tehnologii moderne, care asigură standarde înalte de eficiență energetică. Printre acestea se numără sistemul de iluminat LED, cu senzor de prezență și sistemele de recuperare a căldurii integrate în instalațiile de climatizare, ori stația de încărcare pentru automobile electrice.

Săptămâna viitoare, pe 30 septembrie, Lidl va inaugura un nou magazin în județul Brașov, în orașul Săcele. În aceeași zi vor fi inaugurate și magazinele Lidl din Roșiori de Vede, județul Teleorman, și din Baia Mare, județul Maramureș.

 

 

Lasă un răspuns

  1. Horvath Gaudi Ioan Cristian

    Bună ziua. As fi și eu interesat pentru un post ce trebuie sa fac? Va multumesc