Noile restricții impuse de autorități au intrat în vigoare începând cu data de luni, 25 octombrie.  Măsura referitoare la carantina de noapte afectează în mod direct și programul supermarketurilor.

supermarketuri romania

Astfel, conform hotărârii CNSU, toate supermarketurile trebuie să închidă la ora 21:00.

Iată decizia luată de fiecare dintre lanțurile de magazine în parte, pentru săptămâna 25-31 octombrie, atât pentru zilele de lucru, de luni până vineri, cât și pentru zilele de week-end!

Programul Carrefour

Supermarketurile Carrefour vor avea, în fiecare zi a săptămânii, de luni până duminică, același program. Fiecare dintre ele va deschide la ora 08:00 și va închide la ora 21:00.

 

Program magazine Kaufland

Magazinele Kaufland vor fi deschise, de luni până vineri, în intervalul 7:30-21:00. Sâmbăta, magazinele se deschid la ora 07:30 și se închid la ora 21:00, la fel ca în timpul zilelor lucrătoare. În schimb, duminica ora de deschidere este 8:00, iar cea de închidere 21:00.

 

Programul magazinelor Lidl

De luni până sâmbătă, Lidl are un program identic cu cel al magazinelor Kaufland, adică între orele 7:30 și 21:00,

Duminica, magazinele Lidl se deschid la 8:00 și se închid la 20:00.

 

Program Mega Image

Fiecare magazin Mega Image va deschide, în fiecare zi, la ora 7:00, și va funcționa până la ora 21:00. Nu există vreo deosebire între programul din zilele lucrătoare și cele de week-end. În schimb, trebuie ținut cont de faptul că unele magazine Mega Image sunt închise pe parcursul zilei de duminică.

 

Programul magazinelor Auchan

Supermarketurile Auchan vor avea program identic în fiecare zi a săptămânii, de luni până duminică. Deschiderea este la ora 7:00, iar închiderea la ora 21:00.

 

Program Cora

În cazul supermarketurilor Cora, ora de deschidere este diferită de la o unitate la alta. Astfel, atât în zilele lucrătoare, cât și în week-end, unele magazine deschid la ora 7:00, iar altele la ora 8:00. Închiderea este, pentru toate magazinele Cora, la ora 21:00.

 

Lasă un răspuns