Decathlon a decis să retragă de pe piață un produs care a fost comercializat în magazinele firmei între 12 aprilie și 27 august 2021. Este vorba despre o vestă de salvare cu ham, marca Tribord.

Deși nu a fost înregistrat nici un accident, există riscul ca hamul să se defecteze în cazul în care persoana care o poartă cade peste bord. Defectul nu afectează flotabilitatea produsului, dar ar putea însemna că purtătorul nu mai este legat de ambarcațiune.

Redăm, mai jos, comunicatul, așa cum apare pe site-ul Protecției Consumatorilor:

vesta de salvare decathlon

Dacă ați cumpărat următorul produs:

VESTA DE SALVARE 150 N + ham, între 12 aprilie 2021 și 27 august 2021

Sunteți interesat de această notă informativă

Denumire produs: LJ150 N + HAM NOU

Marca: TRIBORD

Cod model: 8641609 .

Nu mai utilizați vesta de salvare și returnați-o în magazin!

Ca parte a procedurilor noastre de calitate și siguranță, echipele Tribord au identificat un risc potențial pentru ham.

În cazuri foarte rare, există riscul ca hamul să se defecteze dacă alunecați peste bord. Acest defect nu afectează flotabilitatea produsului, dar ar putea însemna că nu mai sunteți legat de ambarcațiune, făcându-l nesigur de utilizat.

Acordăm o atenție deosebită calității produselor de siguranță pe care le proiectăm pentru utilizatorii noștri și nu dorim să ne asumăm niciun risc și, prin urmare, am decis să retragem de pe piață acest produs.

Vă invităm să returnați produsul pentru a fi rambursat în magazinul ales de dvs..

În cazul în care nu vă puteți deplasa la magazin, vă rugăm să contactați centrul nostru de relații cu clienții la numărul 021.408.5005, conform programului afișat pe www.decathlon.ro la secțiunea „Contactați-ne”, pentru a obține răspunsuri la întrebările dvs.

TRIBORD vă mulțumește pentru înțelegerea și își cere scuze pentru neplăcerea cauzată!

 

Lasă un răspuns