Retailerul de modă C&A, prezent în România cu zeci de magazine și peste 300 de angajați, intră într-un proces de restructurare la nivel internațional, care va duce inclusiv la o serie de concedieri.

C&A restructurari

Anunțul planului de restructurare a fost făcut de directorul executiv al companiei, Giny Boer, care a declarat:

„În situaţia actuală a pieţei, este absolut necesar să luăm în considerare poziţionarea, cu o abordare modernă în magazinele noastre şi o ofertă online mai puternică, adaptată la nevoile consumatorilor. Intenţionăm să ne adaptăm structura organizaţională pentru a o face mai dinamică, mai colaborativă, mai modernă. Asemenea modificări propuse nu sunt niciodată uşor de luat în calcul“.

Grupul este prezent în 18 țări europene, în care are aproximativ 23 000 de angajați.

Nu există încă detalii clare în ceea ce privește numărul de angajați care vor fi concediați sau țările în care se va întâmpla acest lucru.

 

C&A tocmai a modernizat magazinele din 6 orașe românești

Afacerile C&A din România s-au ridicat în 2020 la suma de 364 de milioane de lei, pandemia aducând o scădere de 30% față de anul anterior.

La începutul lunii noiembrie, compania a încheiat procesul de modernizare a 14 magazine rețeaua proprie, localizate în București, Cluj-Napoca, Constanța, Iași, Sibiu și Timișoara.

Printre altele, s-a dorit o prezentare mai creativă a gamei Denim, precum și semnalizarea mai clară a produselor sustenabile.

Lasă un răspuns

  1. Koller Elena

    Faliment asta va trebuie nu v_ ati opus modului abuziv in care cetatenii fara certificat verde nu pot sa intre in mag vostru credeti ca nu se va obseva si ca nu veti suferi economic, ei iaca vine scadenta si asta va doresc ptr lasitatea de care dati dovada.