Pe data de 2 decembrie, Lidl a inaugurat un nou magazin în municipiul Focșani din județul Vrancea. Situat pe Aleea Parc, nr. 2, este a patra unitate deschisă de compania germană în oraș.

lidl

Noul magazin are o suprafață de vânzare de aproximativ 1 300 de metri pătrați și dispune de peste 95 de locuri de parcare, două dintre acestea oferind accesul la o stație de încărcare pentru automobilele electrice.

Odată cu inaugurarea magazinului, au fost create peste 20 de noi locuri de muncă.

Deschiderea este sărbătorită cu reduceri consistente la zeci de produse, atât alimentare, cât și nealimentare.

Lidl Focșani Aleea Parc dispune de soluții și tehnologii moderne, care asigură standarde înalte de eficiență energetică. Printre acestea se numără sistemul de iluminat LED cu senzor de prezență, precum și sistemele de recuperare a căldurii integrate în instalațiile de climatizare. Astfel, compania reușește să ofere o experiență de cumpărături cât mai bună și, în același timp, să aibă un impact cât mai redus asupra mediului înconjurător.

 

Magazine Lidl în Focșani

În cel mai mare oraș din județul Vrancea existau deja trei magazine Lidl, aflate la următoarele adrese:

  • Piața Victoriei 1, 620105, Focșani;
  • Strada Bîrsei, 15, 620028 Focșani
  • Strada Cuza Vodă, 65, 620034 Focșani.

 

La nivel național, următoarele inaugurări ale unor magazine Lidl au loc pe data de 16 decembrie, la București. Este vorba despre două unități situate la următoarele adrese din Capitală: Prelungirea Ferentari, 66-70, respectiv Iuliu Maniu, 432-442.

 

Dată afară pentru că ar fi furat un covirg și o chiflă, o femeie a câștigat procesul cu fostul angajator, Lidl. Detalii AICI

 

Lasă un răspuns

  1. Adriana Ionescu

    Bună dimineața. Sunt încântarea unui loc de muncă ( al doilea loc de muncă ) . Pentru curățenie este loc liber , pentru postul de femeie de serviciu.