Pe grupul de Facebook „Ești din Iași“ a apărut, în week-end-ul trecut, postarea unei femei care susține că a avut parte de o surpriză total neplăcută, după ce a făcut cumpărături în magazinul Kaufland Tudor Vladimirescu din Iași.

kaufland iasi peste stricat
Sursă foto: Bzi.ro

 

În postarea făcută sâmbătă, 18 decembrie și citată de Bzi.ro  se afirmă următoarele:

Astăzi, la Kaufland Tudor Vladimirescu! Crap eviscerat, luat din galantar și ambalat în hârtie cerată să nu cumva să simți mirosul! Despre interior, cuvintele sunt de prisos… Fiind sâmbătă, nu găsesc pe nimeni la Protecția Consumatorilor.

Păstrez pozele în care se observă data și detaliile despre produs, urmând să le prezint în cursul săptămânii. Să știți că mai erau vreo 3 bucăți. Poate sunteți norocoși și le ocoliți! Bravo, Kaufland! Bani să iasă!”.

Postarea a generat sute de comentarii, majoritatea utilizatorilor sfătuind-o pe clientă să depună reclamație la Protecția Consumatorilor.

 

Vezi AICI de ce a fost Kaufland obligat de justiție să plătească daune în valoare de 25 000 de euro!

 

Valuri de critici la adresa unui magazin Kaufland din România! Detalii AICI

 

Puteți comenta AICI despre experiențe avute în orice supermarket din România sau puteți adăuga AICI magazinul despre care vreți să lăsați o recenzie

 

 

Lasă un răspuns

  1. Reguli precise pentru vânzarea de miei, pește și cozonaci – se anunță controale ale inspectorilor sanitar-veterinari! – YesComment

    […] Pește proaspăt.. stricat, cumpărat de la supermarket – VEZI DETALII! […]

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.