Cinema City, cel mai mare operator de cinematografe din România, a anunțat inaugurarea unui nou cinematograf multiplex în mall-ul AFI Brașov, situat în centrul orașului.

cinema brasov

investiția are o valoare totală de 7 milioane de euro, sumă susținută de operatorul de cinematografe împreună cu dezvoltatorul centrului comercial.

Noul cinema are 8 săli de proiecție dotate cu tehnologie inovatoare la cele mai înalte standarde, complet digitalizate, cu sonorizare și imagine impecabile. 7 săli permit vizionarea filmelor în format 2D și 3D, iar a 8-a sală oferă formatul special 4DX, care permite spectatorilor să experimenteze filmele cu toate simțurile.

Tehnologia 4DX le permite spectatorilor să simtă că fac parte din film 100%, acțiunea de pe ecran fiind sincronizată cu diferite efecte speciale. Scaunele mobile, soluțiile ambientale și efectele senzoriale de ultimă generație (apă, vânt, mișcare și miros) le oferă spectatorilor o experiență cinematografică memorabilă, în premieră în Brașov.

Reprezentanții Cinema City au declarat: „Spectatorii vor descoperi în premieră noul standard de confort excepțional în vizionarea cinematografică: noile fotolii de lux cu design adaptat unei poziții perfecte, ușor de ajustat datorită spătarului rabatabil; forme ergonomice, materiale sustenabile premium, care contribuie la reproducerea fidelă a curburii lombare. Iar pentru relaxarea supremă, cele 1 044 de fotolii Cinema City sunt dotate cu suport dublu de băuturi și snack-uri“.

Compania este prezentă în România începând cu anul 2007, interval în care a avut aproximativ 3 milioane de proiecții cinematografice și a vândut peste 65 de milioane de bilete.

Lasă un răspuns