Joi, 24 martie, Kaufland România a inaugurat magazinul cu numărul 152 din țara noastră la Huși, în județul Vaslui. Noul supermarket este situat pe Calea Basarabiei, nr. 93 și, cu ocazia deschiderii, clienții sunt așteptați cu prețuri speciale și promoții la o selecție de articole alimentare și nealimentare.

Apariția magazinului înseamnă crearea a 75 de noi locuri de muncă în Huși, precum și posibilitatea de aprovizionare facilă și rapidă pentru toți locuitorii din Huși și din localitățile învecinate.

Programul de funcționare începe la 07:00 și se încheie la 21:00, de luni până sâmbătă, în timp ce duminica magazinul va funcționa între orele 08:00 și 19:00.

Hipermarketul este construit pe o suprafață totală de peste 5 000 de metri pătrați, dintre care aproape 3 000 de metri pătrați sunt destinați spațiului interior de vânzare.

Parcarea dispune de peste 250 de locuri, dintre care 9 pentru persoanele cu dizabilități și 7 pentru părinți. Există o stație e-charge dotată cu două puncte de încărcare pentru mașinile electrice, precum și rastele pentru biciclete.

Magazinul este dotat cu 7 case de marcat standard, raion extins de legume și fructe, vitrină cu servire asistată cu o lungime de peste 16 metri, brutărie, raion de produse congelate, alimente de bază, dulciuri, băuturi, produse nealimentare și drogherie.

Există, de asemenea, un punct Grill pentru amatorii de preparate calde, iar în galeria comercială funcționează o farmacie, o casă de schimb valutar, o pizzerie, o patiserie și o cofetărie.

Pentru a încuraja comportamentele ecologice în rândul clienților și angajaților săi, noul magazin Kaufland din Huși este prevăzut cu mai multe infrastructuri de reciclare, atât în interior, cât și în parcare:

În parcare este instalat un automat de colectare tip self-service, pentru ambalaje de tip PET, cu volum de până la 3 litri, sticlă și doze de aluminiu, cu volum de până la 1 litru. Clienții care îl folosesc vor primi un voucher sub formă de reducere, care poate fi folosit în magazin.

La intrarea în magazin, în spațiul special amenajat sub forma unei broscuțe țestoase, clienții pot depune pentru reciclare ambalaje ale produselor de îngrijire personală sau de curățenie. Drept răsplată, vor primi cupoane cu 50% reducere pentru cumpărarea altora noi, la alegere din produse selecționate, conform campaniei lunare. Clienții pot depune sticle goale din plastic de șampon, balsam, gel de duș, cremă de corp, de față sau de mâini, apă de gură sau de săpun lichid, dar și recipiente goale de produse de curățenie, precum detergenți de haine sau de vase, soluții de curățare a bucătăriei, băii, pardoselii sau geamurilor. Voucherele se ridică de la Biroul de Informații din magazin.

 

Protecția Consumatorilor, disponibilă și pe WhattsApp – Vezi AICI cea mai simplă cale de a face o reclamație!

 

 

Lasă un răspuns