Penny își propune ca, până în 2029, să aibă 600 de magazine pe piața românească, în prezent numărul acestora fiind de 307. Cea mai recentă inaugurare a avut loc în comuna Moara, din zona metropolitană a județului Suceava.

Situat pe strada Universității, nr. 100A1B, noul magazin are o suprafață de 860 de metri pătrați. Parcarea are 57 de locuri, dintre care 3 pentru persoanele cu dizabilități.

Programul de funcționare este de luni până sâmbătă între orele 7:30 și 22:00, iar duminică între 8:00 și 20:00.

Unitatea urmează tendința noilor magazine Penny, având drept scop îmbunătățirea sesiunii de cumpărături. În acest scop, există o zonă extinsă dedicată produselor proaspete, în ofertă existe numeroase mărcii proprii, iar promoțiile, precum și categoriile principale de alimente sunt semnalizate mult mai vizibil.

Magazinul oferă și soluții simple, adaptate stilului de viață alert, precum produsele ready to eat, precum și cele semipreparate, refrigerate sau congelate.

Cele peste 300 de magazine Penny din România sunt deservite, în acest moment, de 4 centre logistice, situate în localitățile Ștefăneștii de Jos, Turda, Bacău și Filiași. În total, compania are, în România, peste 5 500 de angajați.

 

DETALII despre magazinul Penny inaugurat anterior la Fălticeni

 

„Performanță“ realizată de un client alcoolic al unui magazin sucevean – detalii AICI

Lasă un răspuns