Luni, 11 aprilie 2022, Lidl România inaugurează un magazin în orașul Roman din județul Neamț. Acesta are adresa pe strada Mihai Viteazul, nr. 11 și înlocuiește o unitate mai veche, situată la aceeași adresă, care fusese închisă în urmă cu aproape un an, pe 27 iunie 2021, pentru renovare.

lidl salonta inaugurare

Noul magazin Lidl din Roman are suprafața de vânzare de peste 1 300 de metri pătrați și dispune de o parcare cu 125 de locuri.

Programul de funcționare este următorul: de luni până sâmbătă între orele 7:00 și 22:00, iar duminică, între orele 8:00 și 20:00.

Vechea unitate, aflată la aceeași adresă, nu mai corespundea standardelor companiei în ceea ce privește sustenabilitatea și experiența oferită clienților. Între timp, formatul magazinului a fost optimizat, astfel încât să ofere o experiență de cumpărături superioară și, în același timp, să aibă un impact cât mai redus asupra mediului înconjurător.

Drept urmare, sunt asigurate standarde înalte de eficiență energetică, oferite de soluții și tehnologii moderne. Printre acestea se numără sistemul de iluminat LED cu senzor de prezență și sistemele de recuperare a căldurii integrate în instalațiile de climatizare.

Compania germană Lidl are peste 300 de magazine deschise în România și continuă să se extindă. Pe 7 martie a inaugurat un magazin în comuna Săcălaz din județul Timiș. Detalii găsiți AICI

Joi, 14 aprilie, urmează să fie inaugurate alte două unități, la Ploiești și Timișoara.

Lasă un răspuns