Rețeaua de magazine Diana a inaugurat primul magazin din municipiul Pitești și al cincilea din județul Argeș, după cele care deja funcționează în localitățile Curtea de Argeș (două la număr), Ciofrângeni și Tigveni.

magazine diana supermarket romanesc

 

Primul magazin Diana din Pitești are adresa în Piața Ceair, strada Lotrului, nr.1. Suprafața de vânzare este de 400 de metri pătrați și comercializează un număr de aproximativ 7 000 de produse alimentare și nealimentare.

Clienții sunt așteptați cu o ofertă diversificată, adresată nevoilor de consum de zi cu zi. În plus, rețeaua Diana propune o experiență de cumpărături cât mai bună, datorită modul inteligent de organizare a spațiului, ținând cont de fluxurile de deplasare între zonele destinate diferitelor categorii de produse.

Punctele de atracție principale sunt vitrina asistată și vitrina self service cu carne proaspătă, produse și preparate din carne Diana Abator și Fabrică de Mezeluri. Aici, clienții pot să aleagă cele mai proaspete ingrediente și preparate.

Conform site-ului oficial al companiei, magazinele DIANA sunt o rețea românească de magazine, prezentă în topul Local Key Accounts din România și cu o experiență de peste 30 de ani în retail.

Cu peste 743 de angajați, rețeaua DIANA cuprinde 65 de magazine în județele: Vâlcea, Gorj, Dolj, Argeș, Olt și Dâmbovița.

Produsele și preparatele din carne DIANA acoperă în proporție de 99,9% sortimentația raionului de carne proaspătă și preparate din carne și reprezintă principalul atu pe care consumatorii l-au identificat încă de la primul magazin inaugurat.

 

Lasă un răspuns