Marți, 14 iunie 2022, este ziua de lansare în România a Disney +, serviciul de streaming de la The Walt Disney Company. Acesta este disponibil în schimbul unui abonament lunar de 29,99 de lei sau al unuia anual de 299,99 de lei.

dinsye +

Disney+ are un catalog de peste 700 de filme și 900 de seriale, plus alte 150 de titluri originale Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic.

Fiecare utilizator va putea să vizioneze filme pe patru ecrane simultan, are dreptul la descărcări nelimitate pe zece dispozitive și IMAX Enhanced pentru anumite producții. În plus, există posibilitatea de a crea până la șapte profiluri diferite, iar părinții vor putea crea profiluri special pentru copii, astfel încât aceștia să acceseze doar conținut adecvat vârstei.

Disney+ s-a lansat la jumătatea lunii noiembrie 2019 în SUA, Canada şi Olanda, unde a reuşit să strângă 10 milioane de abonaţi în primele 24 de ore. Serviciul video a fost ulterior extins în Noua Zeelandă, Australia şi Puerto Rico, pentru ca apoi să pătrundă și pe piața europeană.

 

Ce filme și seriale veți putea vedea pe Disney+?

Fanii universului Star Wars vor putea viziona seria „Povestea lui Boba Fett” și cele două sezoane ale serialului „The Mandalorian”. În plus, sunt disponibile toate cele 9 episoade din Star Wars.

Pasionații poveștilor cu super-eroi au la dispoziție pentru peste 40 de filme Marvel, printre care „Răzbunătorii: Sfârşitul jocului” sau „Captain Marvel”, precum și peste 40 de seriale Marvel precum „Moon Knight” sau „Loki”.

Sunt disponibile și aproape 300 de filme Disney și Pixar, printre care „Povestea jucăriilor”, „Suflet”, „Luca”, „Encanto” sau „Cruella”.

 

 

Lasă un răspuns