[ad_1]

​Liderul USR, Cătălin Drulă, a prezentat vineri noi documente despre care susține că ar dovedi faptul că ministrul de Interne, Lucian Bode, ar fi mințit în conferința de presă în care a prezentat rezultatele Corpului de Control al MAI la achiziția celor 600 de BMW-uri de către Poliție de la Automobile Bavaria, deținută de Michael Schmidt un apropiat al președintelui Iohannis.

Drulă și Bode, confruntare în ParlamentFoto: Captura YouTube

Informații de context privind noul document din scandalul BMW-uri pentru Poliție

Cătălin Drulă susține vineri într-o nouă postare pe Facebook faptul că ministrul de Interne Lucian Bode ar fi mințit în conferința video din 6 octombrie în care a prezentat rezultatele Corpului de control al MAI.

Bode a susținut atunci că fișa cu detaliile tehnice, inclusiv cutia de viteze cu 8+1 trepte ar fi fost parte integrantă dintr-o cerere de finanțare aprobată chiar de Cătălin Drulă în 25 mai 2021 pe când era Ministru al Transporturilor și că Drulă ar fi semnat apoi în 5 iulie 2021 contractul de finanțare pentru achiziția celor 300 de autospeciale, contract care ar fi conținut o Anexă 2 care era exact fișa cu detaliile tehnice.

Drulă acuză acum că specificațiile tehnice fluturate prin fața camerelor de Bode ar fi de fapt dintr-un proiect tehnic intern al Poliției din anul 2020

Așa ajungem la noile documente prezentate vineri de Cătălin Drulă pe Facebook. Liderul USR prezintă 3…

[ad_2]

Citește mai mult pe Hotnews.ro

Sursa https://www.hotnews.ro

Lasă un răspuns