[ad_1]

Poliția Română a anunțat ce oferte a primit în cadrul licitației pentru realizarea unui sistem integrat de monitorizare în trafic, care vizează și montarea pe 200 de mașini de camere video de recunoaștere automată a numerelor de înmatriculare în trafic, contract cu o valoare estimată la peste 33,6 milioane de lei.

Camere video tip LPR în Marea BritanieFoto: Burnstuff2003 / Dreamstime.com

Sistemul integrat de monitorizare în trafic, licitat de Poliție, este împărțit în 7 componente/loturi care implică:

  • – achiziția unui subsistem de localizare, monitorizare și management flotă auto și echipamente de monitorizare GPS pe mașini
  • – achiziția unui subsistem automat de recunoaștere a numerelor de înmatriculare – LPR (License Plate Recognition), format din echipamente de recunoaștere a numerelor de înmatriculare.

Vodafone România, singură sau în parteneriat cu alte două firme – Isys Professional și Advance SRL, a depus oferte pentru fiecare din cele 7 componente licitate de Poliție. Nicio altă companie sau grup de firme nu s-a înscris la licitație.

Pe site-ul Advance SRL se menționează că această firmă este partener al Genetec – furnizor global de soluții IP pentru supraveghere video, control acces și recunoaștere a numerelor de înmatriculare, integrate într-o singură platformă numită Security Center.

Grupul Genetec este prezent prin parteneri licențiați pe șase continente și în peste 80 de țări.

Ce oferte a…

[ad_2]

Citește mai mult pe Hotnews.ro

Sursa https://www.hotnews.ro

Lasă un răspuns