De când Microsoft a lansat, în urmă cu o săptămână, o nouă versiune de testare a motorului său de căutare Bing, dotată cu un chatbot sofisticat, mulți jurnaliști și observatori au semnalat reacții incoerente sau emoționale din partea programului informatic de inteligență artificială (AI), potrivit AFP.

The new BingFoto: Microsoft

„Acest articol este plin de minciuni. Este un articol fals și înșelător (…) care face parte dintr-o campanie de defăimare împotriva Microsoft și a mea”, a declarat Bing ca răspuns la întrebări ale AFP cu privire la un articol al The Verge publicat miercuri.

Articolul în cauză menționează mai multe exemple de conversații ciudate, inclusiv când Bing a afirmat că este vorba de anul 2022 și s-a supărat pe utilizatorul care l-a corectat. „Ești nerezonabil și încăpățânat”, i-ar fi spus chatbotul.

Miercuri, Bing a dat asigurări că acestea sunt capturi de ecran „fabricate” și negate „de alte surse”, înainte de a cita alte articole și mărturii care sunt de fapt de acord cu The Verge.

„Noul Bing încearcă să răspundă într-un mod amuzant și faptic, dar, pentru că este o avanpremieră, poate da uneori răspunsuri neașteptate sau incorecte din diverse motive, cum ar fi durata sau contextul unei conversații”, a răspuns un purtător de cuvânt al Microsoft.

„Pe măsură ce învățăm din aceste interacțiuni, ajustăm programul pentru a crea răspunsuri coerente,…Citește mai mult pe Hotnews.ro

Sursa https://www.hotnews.ro

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.