​TikTok lansează mai multe opțiuni de personalizare, prin care utilizatorii să controleze cât timp petrec pe rețea. De asemenea, sunt introduse noi setări implicite pentru conturile adolescenților și vor exista mai multe opțiuni de control parental.

Logo TikTokFoto: Vlad Barza / HotNews.ro

„TikTok solicită adolescenților să seteze o limită zilnică de timp petrecut în aplicație dacă dezactivează limita implicită de 60 de minute, precum și dacă petrec mai mult de 100 de minute într-o zi pe TikTok. Acest lucru are la bază o notificare pe care am lansat-o anul trecut cu scopul de a încuraja adolescenții să activeze gestionarea timpului petrecut în fața ecranului (screen time management)”, spune compania.

TikTok adaugă funcții noi în categoria de Family Pairing:

  • Limite zilnice personalizate a timpului de utilizare: părinții vor putea folosi Family Pairing pentru a personaliza limita zilnică de utilizare a aplicației pentru copiii lor – aceștia vor putea să aleagă inclusiv diferite limite de timp pentru diferite zile ale săptămânii. Acest lucru oferă familiilor mai multe opțiuni pentru a sincroniza timpul petrecut în aplicație cu programul școlii, vacanțele sau călătoriile în familie.
  • Screen time dashboard: această funcție va oferi rezumate ale timpului petrecut în aplicație, de câte ori a fost deschisă aceasta și o defalcare a timpului total petrecut în timpul zilei și nopții.

Dezactivarea…Citește mai mult pe Hotnews.ro

Sursa https://www.hotnews.ro

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.