Industria IT în România crește încontinuu, în ciuda crizei globale, iar cu aceasta cresc și salariile angajaților. Un salariu mediu al experților noștri IT este de 1.870 EUR, iar conform datelor oficiale, salariile programatorilor trec și peste 3.000 EUR pe lună!

Acum este cel mai bun moment ca să începeți o carieră în ITFoto: LINK Academy

Astfel, cercetările efectuate de către Association of the Software and Services Industry (ANIS) au arătat că piața IT din țara noastră a depășit valoarea de 9 miliarde EUR, iar în următorii doi ani se estimează că această cifră va depăși 12 miliarde EUR.

La LINK Academy sunt deschise înscrierile pentru noua generație de cursanțila cele mai bune prețuri, iar pe viitori experți IT care decid să înceapă școlarizarea în această perioadă îi așteaptă și o economisire semnificativă de peste 40%.

Cu alte cuvinte, expansiunea în care se află sectorul IT din România nu s-a diminuat de câțiva ani, ceea ce înseamnă un singur lucru: acum este momentul ideal să vă alăturați și voi sectorului IT.

Sectorul IT din România este tot mai important, iar salariile sunt tot mai mari: încă nu este târziu să vă alăturați și voi industriei IT!

Pe lângă salariile semnificativ mai mari față de cele de nivel mediu, numărul imens de anunțuri pentru joburi și condiții de muncă foarte bune, se anticipează că industria IT din țara noastră are un potențial puternic pentru o…Citește mai mult pe Hotnews.ro

Sursa https://www.hotnews.ro

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.