[ad_1]

Ce au în comun oameni de afaceri precum Dan Șucu, frații Pavăl sau Ion Țiriac? Dincolo de business-urile cu care au cunoscut succesul, toți și-au adăugat în portofoliu, în ultimii ani, și afaceri în imobiliare. Au făcut asta fie pentru a reinvesti profituri din celelalte afaceri, fie pentru a face rost de capital pentru business-urile principale. Iar acum, în ciuda creșterii costurilor materialelor de construcție, imobiliarele rămân chiar și pentru cei mai prosperi antreprenori o variantă de adăpost de o eventuală recesiune.

Imagine din nordul CapitaleiFoto: Inquam Photos / Octav Ganea

„Investiţiile imobiliare în România vor fi promiţătoare încă 20 de ani. În imobiliarele europene nu găsiţi preţurile atât de mici cum sunt preţurile în România”, dă asigurări Ion Țiriac, unul dintre cei mai cunoscuți oameni de afaceri autohtoni. Sfatul lui Țiriac nu vine întâmplător. El a inaugurat recent o clădire de birouri, care îi poartă numele și care se află în zona zero a Capitalei, în Piața Victoriei. Totul, în urma unei investiții de 40 de milioane de euro.

Țiriac nu este la prima investiție imobiliară. A dezvoltat complexul Stejarii, din nordul Capitalei, iar faza a doua a proiectului va avea apartamente destinate doar închirierii. Mai are în plan însă și construirea de locuințe în Timișoara și Brașov, acolo unde deține deja terenuri. Pe lângă toate acestea, speră însă să își vadă visul…

[ad_2]

Citește mai mult pe Hotnews.ro

Sursa https://www.hotnews.ro

Lasă un răspuns