[ad_1]

ANAF vrea să vândă prin licitație, pe 6 martie, terenuri aparținând Elenei Udrea pentru care vrea să obțină peste 2,2 milioane lei, suma fiind fără TVA.

Elena UdreaFoto: AGERPRES

Este vorba despre un ansamblu de terenuri situat în Sectorul 1, str. Constantin Godeanu. Este vorba despre 5.000 metri pătrați.

Pozele și locația o vedeți în documentul atașat. (click pentru a deschide)

Reamintim că ANAF a vândut anul trecut o mașină Mercedes a Elenei Udrea cu 25.400 lei, precum și un Fiat 500.

Elena Udrea a fost condamnată, în iunie 2018, la 6 ani de închisoare în dosarul Gala Bute. La momentul pronunțării deciziei definitive, Udrea se afla în Costa Rica.

Ea părăsise România la începutul lui 2018 și a cerut azil în Costa Rica. În octombrie 2018, a fost reținută de Interpol în Costa Rica și apoi încarcerată. A fost eliberată în decembrie 2018, după ce Curtea Constituţională a decis că sunt ilegale completurile de 5 judecători de la instanţă supremă.

Elena Udrea a revenit în România în 8 iulie 2019, la aproape un an și jumătate de la fuga sa în Costa Rica. Ea și-a anunțat atunci revenirea în țară pe Facebook, spunând că a renunțat de bunăvoie la statutul de refugiat în Costa Rica, pentru că vrea să își crească fetița acasă.

Pedepsele definitive în dosarul Gala Bute pronunțate de instanța supremă în iunie 2018 și menținute prin decizia din aprilie 2022:

Elena Udrea – şase ani de…

[ad_2]

Citește mai mult pe Hotnews.ro

Sursa https://www.hotnews.ro

Lasă un răspuns