[ad_1]

Încă o platformă majoră de streaming, Disney+, a decis să elimine posibilitatea partajării parolei de către clienții săi, așa-zisa „password sharing”, urmând exemplul Netflix de anul trecut, relatează Mashable.

Noutati in streamingFoto: Pavel Muraev / Dreamstime.com

Vestea a fost anunțată deocamdată clienților din Statele Unite ai Hulu, una dintre platformele de streaming ale Disney+, care au primit miercuri un email care îi informează că vor fi „adăugate restricții asupra partajării contului dumneavoastră în afara gospodăriei”.

Termenii și Condițiile de folosire a Hulu au fost actualizate pentru a nota că „în cazul în care nu este prevăzut altfel de Clasa de Serviciu (n.r. o referință la tipul de abonament) dumneavoastră, nu puteți distribui abonamentul în afara gospodăriei”.

O gospodărie este definită drept „o colecție de dispozitive asociate reședinței personale principale care este folosită de indivizii care locuiesc în ea”.

După cum notează însă CNN Business, termenii de utilizare ai Disney+, Hulu și ESPN+, celălalt serviciu de streaming major deținut de ESPN+, interzic fiecare folosirea contului și parolei unei alte persoane.

„Sunteți de acord să nu imitați sau induceți în eroare cu privire la afilierea dumneavoastră cu orice persoană sau entitate, inclusiv folosirea numelui de utilizator, parolei sau a altor informații legate de contul altei persoane”, notează acestea,…

[ad_2]

Citește mai mult pe Hotnews.ro

Sursa https://www.hotnews.ro

Lasă un răspuns