S-a anunțat data oficială pentru inaugurarea celui mai nou centru comercial din portofoliul companiei NEPI Rockcastle, liderul investițiilor imobiliare din Europa Centrală și de Est. Este vorba de Shopping City Târgu-Mureș, mall care vi fi inaugurat în luna martie 2020.

deschidere mall Shopping City Târgu Mureș

Conform site-ului local punctul.ro, noul mall este construit pe un teren de 12,5 hectare. Centrul comercial va dispune de o suprafață închiriabilă de 40 000 de metri pătrați si va gazdui cele mai noi concepte ale brandurilor internaționale și naționale de îmbrăcăminte, încălțăminte, accesorii, înfrumusețare, articole sportive și pentru copii. Mai mult de 50% dintre magazinele ce vor fi inaugurate în mall vor reprezenta o noutate absolută pentru întreaga regiune. De altfel, peste 60% din suprafața noului mall va fi ocupată de magazine ancoră.

Va exista un hypermarket Carrefour cu o suprafață de 10 000 de metri pătrați, iar parcarea va avea aproximativ 1 500 de locuri, dispuse la nivelul solului cât și pe acoperiș, cu acces direct către zona de cinema și food court.

Conform sursei citate, Alin Burlacu, reprezentantul oficial al constructorului, a declarat: „Acest proiect este unul dintre cele mai importante de pe agenda anului viitor, prioritare fiind respectarea deadline-ului, dar şi a tuturor standardelor de calitate şi siguranţă. Ne dorim să le oferim românilor din nordul ţării un centru comercial care să răspundă celor mai înalte exigenţe, o politică după care ne ghidăm, de altfel, în toate proiectele pe care le dezvoltăm. Shopping City Târgu Mureş le va aduce mureşenilor, alături de opţiuni variate de cumpărături şi petrecere a timpului liber şi noi locuri de muncă, contribuind la dezvoltarea economică a regiunii de nord“.

Inițial, inaugurarea mall-ului fusese anunțată pentru ultimul trimestru al lui 2019. Ulterior, aceasta a fost amânată cu câteva luni.

 

Se construiește cel mai mare mall din Moldova – cifre impresionante 

Patru malluri se deschid sau se extind până la sfârșitul anului, la Sibiu, Balorești, Craiova și Zalău 

 

Ai avut probleme cu produsele cumpărate de la un magazin? Un vânzător te-a tratat cu lipsă de respectă? Împărtășește-ți experiența pe YesComment.ro! Intră aici, înregistrează-te și povestește întregii țări experiența prin care ai trecut!

Lasă un răspuns

  1. Nou mall la Sibiu, inaugurat în noiembrie – investiție de 100 de milioane de euro – YesComment

    […] Rockcastle a anunțat, recent, și data oficială pentru inaugurarea unui alt mall, Shopping City Târgu-Mureș, pentru luna martie […]

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.