Dacia Duster a urcat pe primul loc în Europa în topul vânzărilor SUV-urilor mici, cu un număr de total de 166 225 de mașini înmatriculate între ianuarie și septembrie 2019. Datele, citate de zf.ro, se bazează pe site-ul carsalesbase.com, care centralizează statistici ale producătorilor și ale Jato Dynamics, un furnizor global de informații de afaceri auto cu sediul central în Uxbridge, Londra.

duster record vanzari

Vânzările Duster au crescut cu 18% față de perioada similară a anului trecut. în plus, în 2019 Duster a venit cu noul motor de 1,33 litri pe benzină, dezvoltat de Renault alături de Mercedes-Benz şi care pe lângă cele două versiuni ale sale, de 130, respectiv 150 CP, are atât varianta de tracţiune faţă, cât şi 4×4.

Pe următoarele două locuri se situează Renault Captur și VW T-Roc.

În altă ordine de idei, Christophe Dridi, preşedintele şi directorul general al Automobile Dacia a anunțat chiar în această săptămână că ne aflăm tot mai aproape de momentul în care vor apărea primele automobile Dacia hibride sau cu motor exclusiv electric.

În această lună, Dacia a lansat pe piața românească noile versiuni Logan Stepway. Modelul, care are în exclusivitate culoarea Bleu Azurite, este disponibil în trei variante de motorizare: benzină TCe 90, Blue dCi 75 si Blue dCi 95.

 

 

Ai avut probleme cu produsele cumpărate de la un magazin? Un vânzător te-a tratat cu lipsă de respect? Împărtășește-ți experiența pe YesComment.ro! Intră aici, înregistrează-te și povestește întregii țări experiența prin care ai trecut!

Lasă un răspuns