Compania aeriană românească Blue Air a anunțat că, din luna martie până la începutul lui aprilie, va reduce numărul de curse spre și dinspre Italia. Această decizie vine pe fondul scăderii cererii de bilete, din cauza răspândirii virusului Covid 19 și a măsurilor de carantină impuse pasagerilor care vin din mai multe orașe italiene.

blue air

În consecință, Blue Air a anunțat astăzi că îşi redimensionează numărul de curse spre destinaţiile din Italia, în funcţie de cererea actuală.

„Blue Air se confruntă cu o scădere semnificativă a cererii de zbor pe rutele din Italia, ceea ce ne-a determinat să redimensionăm numărul de curse pe aceste rute. Monitorizăm permanent evoluţia situaţiei şi încercăm să reducem cât mai mult impactul asupra pasagerilor noştri, menţinând operaţiunile la un nivel optim, adaptat nevoilor de călătorie“, a declarat Oana Petrescu, CEO Blue Air.

Pasagerii care au rezervări de zboruri în intervalul amintit şi sunt afectaţi de măsură vor fi informaţi şi li se vor oferi alternative.

Săptămâna trecută, Blue Air anunțase că nu va anula nici un zbor pentru perioada următoare, însă a luat o serie de măsuri excepționale de prevenție, în contextul alertei referitoare la răspândirea coronavirusului. De asemenea, compania oferea gratuit posibilitatea de modificare a datei de călătorie pentru toate zborurile programate în perioada 27 februarie-15 martie 2020, către sau dinspre Bologna, Florenţa, Milano și Torino. Detalii aici

Wizz Air a anunțat, încă de pe 27 februarie, că reduce cu 60% numărul de zboruri spre Italia, ca urmare a cererii în scădere, din cauza focarelor de infecție cu coronavirus apărute în această țară. Vezi lista curselor cu zboruri reduse sau anulate aici

Ai vreo nemulțumire legată de Wizz Air? Poți lăsa comentariu aici 

Ai vreo nemulțumire legată de Blue Air? Poți lăsa comentariu aici 

Lasă un răspuns