În primele ore ale zilei de luni, mai multe ambulanțe și echipaje SMURD au fost solicitate la o pensiune din Brașov, unde 22 de cetățeni turci acuzau simptome specifice toxiinfecției alimentare.

toxiinfectie alimentara pensiune brasov

Conform ISU Brațov, la fața locului s-au deplasat trei echipaje SMURD şi patru ambulanţe ale Serviciului de Ambulanță Judeţean.

21 dintre cei 22 de cetățeni turci au fost transportați la diferite spitale din orașul de sub Tâmpa: Spitalul de Boli Infecţioase, Spitalul Judeţean și Spitalul Militar.

Pensiunea se află pe strada 13 decembrie din Brașov.

 

La sfârșitul lunii octombrie, tot în județul Brașov s-a înregistrat un caz similar. 12 persoane au fost transportate, atunci, de la un hotel din Poiana Brașov la o unitate medicală din Brașov, prezentând simptome de toxiinfecție alimentară.

Atunci a fost vorba, în principal, despre copii aflați la Poiana Braşov în cantonament, ei făcând parte dintr-un club sportiv din Timişoara. Din grupul cu care au sosit în judeţul Brașov făceau parte, în total, 84 de copii din judeţele Timiş şi Arad, însoţiţi de antrenori. Mai mute detalii aici

 

Concurs cu premii în bani pe site-ul nostru. Află cum poți să câștigi!

Lasă un răspuns