Cele 11 magazine Cora România își modifică programul de funcționare, atât pentru punerea în concordanță cu măsurile de izolare anunțate de către autorități, cât și pentru a proteja categoriile cele mai vulnerabile și expuse ale situației: persoanele vârstnice și personalul medical.

cora

Toate magazinele Cora vor fi deschise între orele 07:30 şi 20:30. De asemenea, compania a decis ca, între orele 07:30 şi 08:00, accesul să fie dedicat exclusiv persoanelor vârstnice, de peste 65 de ani, precum şi cadrelor medicale.

„Măsura a fost luată pentru a evita aglomerarea în special pentru aceste categorii de vârstă şi profesionale, prima fiind mai expusă, iar cea de-a doua fiind la datorie, în prima linie a spitalelor, timp îndelungat“ au declarat reprezentanții Cora.

De asemenea, s-a anunțat că, dacă este necesar, se vor lua și măsuri suplimentare de protecție:

„Facem un nou apel către consumatori să înţeleagă că prioritatea absolută este siguranţa şi îi rugăm să evite aglomerarea. Pentru a putea respecta recomandările oficiale de a păstra cel puţin 2 metri distanţă între clienţi, Cora îşi rezervă dreptul de a temporiza accesul în magazin, dacă este necesar, la grupuri de câte 50 de persoane, cozile fiind formate în afara acestuia“.

Magazinele Auchan și-au schimbat și ele programul. Află aici orarul de funcționare

Concurs cu premii în bani pe site-ul nostru. Află cum poți să câștigi!

Lasă un răspuns