Orange a anunțat lansarea Yoxo, un nou tip de abonament digital prin intermediul căruia clienții pot rezolva totul online, de acasă, având control asupra resurselor și costurilor.

Prin intermediul Yoxo, operatorul de telecomunicații mobile își încurajează clienții să rămână acasă, dar la fel de conectați cu cei apropiați. Ei pot face asta în siguranță, direct de pe telefonul mobil dacă folosesc aplicația dedicată, Yoxo.

Potrivit reprezentanților companiei, Yoxo este o premieră absolută pe piața din România, fiind primul abonament exclusiv digital, administrat prin intermediul unei aplicații mobile dezvoltată pentru Android și iOS, care îți permite să realizezi totul online, în deplină siguranță, în confortul propriei locuințe.

Noutatea este legată de faptul că totul se poate realiza online, de la crearea contului, la achiziția de extra date și opțiuni sau chiar anularea abonamentului, eliminând nevoia clienților de a se deplasa într-un magazin fizic.

 

Clienții primesc bani înapoi pentru datele neconsumate

Plata se realizează digital, în fiecare lună, prin intermediul cardului bancar înregistrat în aplicație. La finalul lunii, clienții primesc bani înapoi pentru datele neconsumate fie sub formă de reducere pe factura următoare, fie direct pe card, în cazul în care renunță la abonament. Mai mult, clienții pot renunța la Yoxo chiar și înainte de încheierea primelor 30 de zile.

Pentru început, Yoxo by Orange se adresează clienţilor care au cartelă Orange PrePay sau un abonament a cărui perioadă contractuală a încetat şi doresc să beneficieze de un abonament digital şi flexibil. Acesta include minute şi SMS-uri naţionale nelimitate alături de pachete de date mobile ce pornesc de la 20GB și merg până la 140GB.

„Mai mult decât un abonament digital, Yoxo răspunde unui îndemn la responsabilitate, pentru că permite să faci totul online în siguranţă, de acasă, direct de pe telefonul tău mobil. De acum, fiecare îşi stabilește regulile de consum, iar gestionarea resurselor şi a costurilor sunt la un click distanţă”, au declarat reprezentanții Orange.

Concurs cu premii în bani pe site-ul nostru. Află cum poți să câștigi!

Lasă un răspuns