Mega Image a anunțat că plafonează prețurile la raft pentru toate produsele comercializate, până la finalul lunii aprilie.

 

Retailerul susține că va păstra prețurile la cele mai căutate produse alimentare și nealimentare, astfel încât clienții să se poată aproviziona cu tot ce au nevoie în perioada de criză și să își gestioneze responsabil bugetul.

Printre produsele indispensabile ale căror prețuri nu se vor majora se numără lactatele, făina, zahărul, orezul, băuturile, produsele de igienă și produsele de curățenie. De asemenea, Mega Image anunță reduceri la mai multe produse din categoria fructe și legume.



Decizia a fost luată în contextul în care tot mai multe persoane au ieșit în spațiul public și au invocat creșteri semnificative de preț în mai multe magazine ale diferiților retaileri.

„Monitorizăm atent și asigurăm toți clienții noștri că, până la finalul lunii aprilie, nu vom mai opera niciun fel de creșteri de prețuri la raft pentru toate produsele”, au declarat oficialii lanțului de supermarketuri și magazine.

Mai mult, reprezentanții companiei au adăugat că prețurile sunt valabile atât pe site-ul oficial, cât și în magazine. Totodată, termenele de plată către furnizorii care au cea mai mare nevoie în această perioadă au fost reduse.

Concurs cu premii în bani pe site-ul nostru. Află cum poți să câștigi!



Lasă un răspuns

  1. Melnic Carmen

    Sa fie oare asa sau numai reclama e de ei

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.