Fabrica de drojdie Rompak SRL Paşcani, singurul producător de drojdie de panificaţie din România, a precizat astăzi că nu a majorat prețul niciunui sortiment de drojdie pe care îl produce. Prin urmare, scumpirile acestui produs la raft nu sunt altceva decât acțiuni speculative.

drojdie preturi

Cristina Hanganu, directorul de vânzări al Pakmaya România, a declarat:

„Ca urmare a unor situaţii identificate personal de reprezentanţii companiei, dar şi de consumatorii noştri, care ne-au trimis sesizări pe e-mail sau reţelele de socializare, vrem să subliniem faptul că nu am majorat preţul la niciunul dintre produsele noastre, de la declanşarea acestei crize provocate de noul coronavirus.Perioada de instabilitate la nivel mondial se reflectă cu siguranţă şi asupra costurilor noastre. În aceste momente, facem tot ceea ce este necesar pentru a asigura continuitatea activităţii, fără să ţinem cont de aceste majorări. Preţurile noastre nu au suferit majorări în această perioadă şi ne vom strădui să menţinem această situaţie cât mai mult posibil. Scumpirile care pot fi observate în anumite magazine sunt strict rezultatul acţiunilor speculative ale unor comercianţi“.

De asemenea, reprezentanții Rompak au dat asigurări că fabrica produce, în acest moment, drojdie proaspătă la capacitate maximă. în plus, stocurile de materii prime sunt suficiente pentru a continua activitatea fabricii pe o perioadă îndelungată de timp.

Explicațiile oferite de producătorul de drojdie din Pașcani vin în contextul în care drojdia este unul dintre produsele care au dispărut cel mai rapid de pe rafturi, odată cu valul de cumpărături generat de pandemia de coronavirus și de măsurile de izolare luate de autorități. În unele magazine, în care produsul încă se găsește, au fost semnalate majorări însemnate de prețuri.

Concurs cu premii în bani pe site-ul nostru. Află cum poți să câștigi!Lasă un răspuns

  1. Mariuca

    In Sighetu Marmației Maramures nu se găsește drojdie nucaieri

  2. Melnic Carmen

    Dacă produc de ce nu se gaseste ???

  3. Amenzi pentru creșteri nejustificate ale prețurilor, la mai multe magazine – YesComment

    […] Unul dintre produsele care s-au scumpit în această perioadă este drojdia. Prețurile au crescut în ciuda faptului că fabrica de drojdie Rompak SRL Paşcani, singurul producător de drojdie de panificaţie din România, a precizat că nu a majorat prețul niciunui sortiment de drojdie pe care îl produce. Mai multe detalii  […]

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.