Profi România a anunțat că, în ciuda pandemiei de coronavirus, nu își schimbă planurile de extindere pe piața românească, pentru acest an. Oficialii companiei au oferit asigurări că vor continua politica de a deschide, în fiecare an, un număr mai mare de magazine decât în anul precedent.

În 2019, Profi a inaugurat 260 de supermarketuri și magazine de proximitate în țara noastră, ajungând la o cifră totală de 1 184 de unități. Dacă va intensifica ritmul, așa cum a anunțat că are de gând, în acest an va ajunge la un total de aproximativ 1 450 de magazine.

În ianuarie 2020, Profi inaugurase deja 15 magazine în România, iar în februarie alte 18.



Încă dinainte de intrarea în carantină, Profi a fost printre primele rețele de magazine din țară care au luat decizia ca, din dorinţa de a asigura produse de bază tuturor clienţilor, să limiteze posibilitatea clienților de a cumpăra următoarele alimente la 6 bucăţi pe fiecare bon fiscal: zahăr, ulei, făină şi mălai.

De asemenea, în urmă cu două săptămâni rețeaua de magazine Profi a anunțat că donează suma de un milion de lei pentru dotarea secţiilor de anestezie si terapie intensivă cu aparate pentru ventilare mecanică, necesare pentru tratarea cazurilor grave de coronavirus.

Concurs cu premii în bani pe site-ul nostru. Află cum poți să câștigi!



Lasă un răspuns

  1. Mariuca

    Ca să poți să lucrezi într-un magazin Profi trebuie sa ai pile la cei care angajează. Eu personal mi.am depus cv de angajare la deschiderea unui magazin Profi dar au intrat doar rudele celor care sunt șefi la Profi in rest nimeni. Rușine Profi.