Peste 344 de autoturisme Mercedes Vito vândute în România sunt rechemate în service, fiind necesară actualizarea software-ului de la calculatorul motorului. Este vorba despre autoturisme produse între iunie 2016 și martie 2019.

mercedes vito service

Astfel, conform unei informări trimise de compania germană producătoare de mașini către Protecția Consumatorilor, în cadrul monitorizării globale a produselor, Mercedes-Benz AG a constatat o parametrizare defectuoasă a software-ului unității de control al motorului în anumite vehicule Vito. Parametrizarea defectuoasă este rezultatul unei erori transmise accidental ca parte a dezvoltării software-ului.



Pentru remedierea acestei probleme, SC Mercedes-Benz România SRL,  reprezentant în țara noastră al producătorului Mercedes-Benz AG, va lua următoarele măsuri:

  • vor fi trimise scrisori proprietarilor pentru a-i informa despre această campanie și pentru a se prezenta cu autovehiculul la cel mai apropiat Atelier Autorizat Mercedes-Benz pentru remedieri.
  • la atelierul autorizat, se va realiza actualizarea software-ului de la calculatorul motorului.
  • operațiile necesare vor fi realizate gratuit.

 

Industria auto se confruntă cu probleme serioase, în contextul pandemiei de coronavirus. Iată ce măsuri au luat Dacia și Renault, pentru a face față situației.

 

Concurs cu premii în bani pe site-ul nostru. Află cum poți să câștigi!



Lasă un răspuns