Joi, 30 aprilie, Lidl va inaugura un magazin în orașul Mioveni, din județul Argeș. Acesta va fi situat pe Bulevardul Dacia, nr. 136-138 și va dispune și de o stație de încărcare pentru automobilele electrice.

LIDL

Magazinul din Mioveni va avea o suprafață de vânzare de 1 300 de metri pătrați și va dispune de 120 de locuri de parcare. În parcare va fi disponibilă și o stație de încărcare pentru automobilele electrice, la care vor putea fi alimentate, simultan, două mașini. Programul va fi de luni până sâmbătă între orele 7:30 și 22:00, iar duminică între orele 8:00 și 20:00.



Măsuri de protecție pentru clienți și angajați

În noua unitate se vor aplica toate măsurile împotriva răspândirii virusului SARS-CoV-2 luate de retailer în rețeaua din România. Lidl le recomandă clienților să respecte și măsurile individuale de prevenție, în timpul cumpărăturilor.

Printre aceste măsuri, amintim:

  • montarea unor panouri transparente de protecție la casele de marcat;
  • limitarea numărului de clienți care pot intra în același timp în magazin;
  • montarea de dispensere cu soluție dezinfectantă pentru clienți;
  • dezinfectarea constantă a zonelor intens tranzitate și aobiectelor expuse, precum toletele, intrările și ieșirile, vitrinele frigorifice, cărucioarele și coșurile de cumpărături, benzile și POS-uirle de la casele de marcat.

 

Lidl, parte a grupului Schwartz, este o companie prezentă în 32 de țări, cu aproximativ 10 000 de magazine. Lidl are, în România, peste 7 500 de angajați, 250 de magazine și 5 centre logistice.

Puteți lăsa comentarii despre supermarketurile din România AICI

 

Concurs cu premii în bani pe site-ul nostru. Află cum poți să câștigi!



Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.