Kaufland România a lansat o nouă modalitate de livrare a produselor la domiciliu, pentru a ajunge și în mediul rural, în mai toate localitățile din țară.

 

Retailerul a găsit o modalitate de a se apropia de persoanele din mediul rural în plină pandemie în speranța că își va putea crește vânzările. Astfel, clienții magazinului vor putea comanda acasă pachete predefinite cu alimente de strictă necesitate.

Noul serviciu își propune să sprijine persoanele care nu au acces ușor la cumpărături, deoarece locuiesc în medii izolate sau nu se pot deplasa. Aceștia pot comanda online sau telefonic unul dintre cele două pachete standard cu produse de bază, iar prețurile încep de la 150 de lei, respectiv 240 de lei la care se mai adaugă costul transportului.



Pachetul standard (39 kg) conţine de la produse de panificaţie, făină, mălai, orez, ulei, conserve de legume sau pate, lapte, zahăr, cafea şi paste până la fructe, legume, apă şi altele. Pachetul standard plus (46 kg) este destinat familiilor extinse și are un număr suplimentat de produse.

Comenzile se pot plasa pe site-ul www.kauflandlivreaza.ro sau telefonic la numărul 0800.080.888 (tarif normal), de luni până vineri între orele 08:00-20:00 şi sâmbăta între 08 :00-17:00, cu excepţia sărbătorilor legale.

Clienții pot plăti atât cu cardul la plasarea comenzii sau la sosirea curierului la destinaţie, cât şi în numerar. Kaufland îi asigură pe consumatori că întregul proces de livrare respectă cele mai înalte standarde sanitare și că produsele vor ajunge în condiții de maximă siguranță în toată țara.

Concurs cu premii în bani pe site-ul nostru. Află cum poți să câștigi!



Lasă un răspuns