Paznicul unui magazin din Statele Unite ale Americii și-a pierdut viața, după ce a refuzat să permită accesul unei fete care nu purta mască sanitară. Evenimentul a avut loc în Michigan, unul dintre statele americane cel mai grav afectate de pandemia de coronavirus.

paznic magazin impuscat america

Calvin Munerlyn, în vârstă de 43 de ani, a fost împușcat vineri în ceafă, la magazinul Family Dollar din Flint, Michigan. O femeie, împreună cu soțul și fiul ei, sunt acuzați de uciderea acestuia. Bărbatul a fost atacat după ce i-a spus fiicei lui Sharmel Teague că nu poate intra în magazin fără masca sanitară care este obligatorie în acest stat.


Soțul lui Sharmel, Larry Teague, și fiul acesteia, Ramonyea Bishop, sunt acuzați că, la puțin timp după incident, s-au întors la magazin și l-au împușcat mortal pe Munerlyn, drept răzbunarea pentru refuzul acestuia de a le lăsa fiica în magazin.

Toți membrii familiei sunt acuzați de crimă cu premeditare de gradul 1,precum și de încălcarea ordinului privind purtarea măștilor sanitare. Până acum, doar femeia a fost arestată.

În martie, la începutul pandemiei de coronavirus, în Statele Unite au fost cozi impresionante la unele magazine de arme. Amănunte AICI.

 

Concurs cu premii în bani pe site-ul nostru. Află cum poți să câștigi!



Lasă un răspuns