Un britanic care nu crede în existența pandemiei de coronavirus s-a filmat, recent, în timp ce lingea butoanele unui supermarket din Sheffield, din centrul Angliei.

bancomat lins coronavirus

În timp ce lingea butoanele supermarketului, el spunea „Covid, pe dracu…“ în încercarea de a arăta că nu crede î existența bolii și nici în eventualele efecte nedorite ale acesteia.

Clipul a fost distribuit pe Facebook, iar apoi șters. O femeie care a văzut imaginile a spus că, după câte știe ea, este vorba de al doilea bancomat pe care îl linsese individul respectiv. Ea este cea care a denunțat incidentul la poliția din comitatul South Yorkshire, spunând: „S-a filmat și a postat pe Facebook. Acum a șters clipul, chiar a făcut live. Cred că e un gest oribil“.

 

Alți sceptici au lins produse din supermarket și chiar wc-uri

În primăvara 2020, un bărbat din Statele Unite ale Americii s-a filmat într-un supermaket în timp ce lingea mai multe produse aflate pe rafturi. Imaginile au devenit virale în întreaga lume, pe rețelele sociale, utilizatorii cerând arestarea imediată a acestui inconștient. Detalii suplimentare găsiți aici

în aceeași perioadă, un influencer din California a lins un vas de toaletă, iar la câteva zile după aceea s-a îmbolnăvit de coronavirus.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.