Joi, 1 aprilie, retailerul scandinav JYSK inaugurează un magazin la Oravița, urmând astfel să ajungă la un număr total de 97 de unități în România. Primul magazin JYSK din România era inaugurat în urmă cu 14 ani, în 2007, la Oradea.

jysk

Magazinul JYSK Oravița va funcționa pe strada Cloșca, la numărul 41.

Iraida Paiuc, Sales and Marketing Manager JYSK România şi Bulgaria, a declarat cu ocazia inaugurării unității din sud-vestul României:

Ne apropiem cu paşi repezi de 100 de magazine în România şi suntem bucuroşi că, în ciuda contextului actual, am mers mai departe cu investiţiile şi ne-am extins reţeaua de magazine din România. Expansiunea este foarte importantă pentru noi, pentru că ne dorim ca fiecare client să aibă un magazin fizic cât mai aproape.

Oraviţa este primul oraş din judeţul Caraş-Severin în care ajungem şi sperăm că, în perioada următoare, vom inaugura noi unităţi în judeţ“.

Cu o populație de aproximativ 15 000 de locuitori, Oravița este un oraș situat în partea de vest a județului Caraș-Severin. Orașul se află la o distanță de 53 de kilometri de Reșița, reședința de județ, și la 47 de kilometri depărtare de Moldova Veche, oraș situat pe Dunăre.

 

 

Lasă un răspuns