Compania Procter & Gamble a inaugurat, în această săptămână, o nouă unitate de producție de capsule de detergent lichid Ariel PODS. În fabrica din Urlați, județul Prahova vor fi create peste 200 de noi locuri de muncă, iar mare parte din producție este destinată exportului în mai multe țări europene.

procter & gamble urlati

Procter & Gamble deține o fabrică de produse pentru îngrijirea părului tot în localitatea Urlați, sediul central al operațiunilor companiei pentru Europa de Sud-Est. În plus, la Timișoara se află un centru logistic P & G, iar la București un centru global de servicii. În total, în aceste locații lucrează aproximativ 1 000 de angajați.

Antoine Brun, managing director al P&G pentru Europa de Sud-Est, a declarat, cu această ocazie:

P&G marchează astăzi o etapă importantă a prezenței sale în România. Sărbătorim inaugurarea noii unități de producție a capsulelor Ariel PODS din Urlați, România, o investiție semnificativă în țară. Profilul atractiv al României, palmaresul de succes al P&G pe piața locală și, cel mai important, calitatea excepțională a oamenilor din P&G, au făcut ca această investiție să fie posibilă.

De asemenea, dorim să mulțumim autorităților locale, deoarece parteneriatul nostru de succes a dus la realizarea acestui obiectiv, demonstrând încă o dată că, atunci când guvernele, comunitățile locale și companiile își unesc forțele, se întâmplă lucruri bune pentru toți – pentru oamenii pe care îi deservim și pentru comunitățile în care trăim și activăm“.

Compania Procter & Gamble, un trust multinațional cu sediul în Statele Unite ale Americii, este prezentă în 70 de țări din întreaga lume și comercializează branduri precum Always®, Ariel®, Fairy®, Gillette®, Head & Shoulders®, Lenor®, Oral-B®, Pampers®, Pantene® sau Tide®.

 

100 de locuri de muncă, disponibile la o fabrică germană din județul Arad – detalii AICI 

Investiție de 65 de milioane de euro în județul Cluj – amănunte AICI 

Investiție de 10 milioane de euro în județul Bacău – VEZI DETALII! 

170 de locuri de muncă și investiție de 11 milioane de euro în județul Argeș – Amănunte AICI

 

 

  1. Aș dori să mă angajez și eu și să fac parte din echipa dumneavoastră. Vă mulțumesc!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.