În această săptămână, la Râmnicu Vâlcea s-a deschis un nou restaurant McDonald’s, al 89-lea din țara noastră și al 44-lea de tip Drive-Thru. Adresa este pe bulevardul Dem Rădulescu, nr. 2-14.

mcdonalds ramnicu valcea

Investiția totală pentru deschiderea acestei unități se ridică la peste 9 milioane de lei, iar deschiderea echivalează cu crearea a peste 70 de noi locuri de muncă.

Noul McDonald’s din Râmnicu-Vâlcea dispune de 95 de locuri în interior, de 72 de locuri pe terasă și de cafeneaua McCafe, unde clienții pot savura o gamă variată de specialități de cafea, precum și de deserturi delicioase.

Restaurantul este unul dintre cele mai moderne din țară, beneficiind de cele mai noi tehnologii: ecrane digitale pentru prezentarea interactivă a produselor, ofertelor și informațiilor nutriționale atât pe linia de drive, cât și în restaurant.

Există, de asemenea, 6 chioșcuri digitale de comandă, care le permit clienților să aleagă produsele preferate sau să adauge ingrediente suplimentare. De asemenea, pot alege între multiple opțiuni de plată: cu cardul bancar, inclusiv contactless, dar și prin scanarea ofertelor speciale disponibile în aplicația McDonald’s.

Clienții au, așadar, opțiunii multiple: por servi produsele preferate pe terasă sau în restaurant, pot să ia comanda la pachet, la McDrive sau pot să opteze pentru serviciul McDelivery.

Programul este adaptat la măsurile impuse de autoritățile locale, în prezent fiind deschis până la ora 24:00.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.