Vineri, 18 martie, compania Brick România, cu sediul în județul Constanța, va inaugura un magazin în municipiul Satu Mare, reședința județului cu același nume.

brick romania

Noua unitate este situată pe strada Brașov, nr. 4 și apare în urma unei investiții care s-a ridicat la suma de 4 milioane de euro. Magazinul va avea 3 000 de metri pătrați în interior, precum și spații de depozitare exterioară și o parcare cu 95 de locuri.

Clienții care vor fi prezenți la deschidere vor avea parte de mai multe surprize, oferte și promoții. 1 500 de tigăi le vor fi oferite gratuit primilor vizitatori. De asemenea, cei care vor vizita magazinul chiar în ziua de 18 martie vor primi câte un voucher cadou.

Oana Nechita, director executiv Brick România, a declarat: „Brick Satu Mare (…) continuă seria extinderii la nivel național pe care compania noastră o derulează. Cele mai importante investiții ale Brick România din ultimii ani s-au concentrat pe deschiderea noilor centre operaționale la nivelul țării și menținerea unei politici de echilibru a raportului calitate-preț“.

Următoarea investiție după Satu Mare va avea loc la Oradea, magazinul din orașul de pe Criș urmând să fie deschis, cel mai probabil, în martie 2023. De asemenea, se intenționează deschiderea de magazine la București și Cluj-Napoca.

Brick România, retailer de bricolaj, home improvement și proiecte DYI, a fost înființat în urmă cu două decenii, în 2002. În 2017 a inaugurat un magazin la Mangalia, în 2019 la Giurgiu, iar în 2021 a deschis centrul regional Ovidiu.

 

Noi stațiuni turistice în România – Vezi AICI decizia luată de Ministerul Turismului!

 

Vezi AICI cum poți face o reclamație la Protecția Consumatorilor folosind doar WhattsApp!

 

 

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.