Reprezentanții dezvoltatorului imobiliar Iulius, care deține Palas din Iași, anunță investiții de peste 160 de milioane de euro, pentru extinderea acestui proiect. Planurile sunt îndrăznețe, vizând crearea unor spații de birouri clasa A, dar și noi parcuri și extinderea parcării.

Palas Iași

Conform reprezentanților companiei, „aportul financiar se traduce în dezvoltarea celui mai mare centru de afaceri din regiune, cu încă 75 000 metri pătraţi de noi spaţii office clasa A, crearea a peste 10.000 de locuri de muncă, fluidizarea traficului prin realizarea de noi accese auto şi pietonale şi modernizarea arterelor existente, locuri de parcare suplimentare, piste pentru biciclete şi zone pentru parcarea acestora, dar şi noi parcuri“.

Situat în centrul istoric, în apropierea Palatului Culturii, ansamblul urbanistic PALAS se definește, pe site-ul oficial, drept un veritabil „oraş în inima oraşului“. Axat pe conceptul lifestyle center, Palas Iași include shopping mall, shopping street, săli de evenimente, hotel de patru stele, clădiri de birouri clasa A, parcare subterană cu aproximativ 2 500 locuri, parc şi spaţii verzi, toate pe o suprafaţă construită de peste 270 000 de metri pătrați.

Palas Iași nu reprezintă o atracție doar pentru locuitorii orașului sau ai județului, ci aici sosesc, atât pentru cumpărături cât și pentru divertisment, numeroși cetăți din Republica Moldova. Mai multe informații găsiți AICI

Detalii despre proiectul Moldova Mall, care își propune să devină al doilea mall ca mărime din România.

Lasă un răspuns