Mega Image a anunțat că, pe toată perioada pandemiei, va asigura alimente de bază și produse de igienă și curățenie pentru spitalele și personalul medical din prima linie, din București.

mega image

Este vorba despre cele patru spitale din Capitală care tratează cazuri de Covid-19: Institutul Naţional de Boli Infecţioase Prof. Dr. Matei Balş, Spitalul Universitar de Urgenţă Elias, Spitalul clinic Dr. Victor Babeş şi Institutul de Pneumoftiziologie Marius NastaMircea Moga, CEO Mega Image, a declarat: „Perioada pe care o traversăm cu toţii pune la mare încercare sistemele medicale din întreaga lume. Prin această iniţiativă, rămânem aproape de comunitate şi susţinem spitalele din Bucureşti aflate în prima linie în lupta împotriva COVID-19 prin alimente, cât şi produse de igienă, atât de necesare în acest moment. Vrem să le mulţumim, astfel, tuturor celor care au grijă de noi toţi în fiecare zi şi să îi sprijinim pentru a trece mai uşor prin această perioadă dificilă“.

De asemenea, Mega Image donează în fiecare zi 200 de porții de mâncare gata pregătită pentru personalul medical al Institutului Naţional de Boli Infecţioase Prof. Dr. Matei Balş.

 

În urmă cu o săptămână, Mega Image a anunțat că va livra gratuit, cu ajutorul asociațiilor de voluntari din 12 orașe românești, cumpărături pentru persoanele în vârstă de peste 65 de ani și pentru cele cu dizabilități. În acest scop, a fost înființată o linie telefonică pentru aceste persoane. Puteți afla numărul de telefon AICI  .

 

Concurs cu premii în bani pe site-ul nostru. Află cum poți să câștigi!Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.