Flanco a deschis două noi magazine, în Sibiu și Roșiorii de Vede, în urma unor investiții cumulate de aproximativ 400 000 de euro. Ambele au fost deschise în cele mai noi parcuri de retail din fiecare oraș și au oferit 35 de noi locuri de muncă.

În Sibiu, noul magazin deschis în Prima Shopping Center este al doilea din oraș și are o suprafață de 650 de metri pătrați. Conform site-ului Turnulsfatului.ro, în prima zi a fost aglomerație în noul magazin, datorită unor reduceri consistente la televizoare. Adresa este pe Calea Șurii Mari, nr. 39B.

La Roșiorii de Vede, este vorba, de asemenea, despre a doua unitate deschisă în oraș, cu o suprafață de 500 de metri pătrați, în Funshop Park, un parc de retail deschis recent. Adresa este pe Strada Carpați, nr. 132.

Dragoș Sîrbu, CEI Flanco Retail, a vorbit despre strategia de a inaugura magazine în parcurile de retail: „Parcurile de retail reprezintă o zonă de interes pentru noi, pe care am ales-o deseori, în ultimul an, pentru magazinele Flanco. Tipul acesta de galerii comerciale asigură un trafic ridicat, chiar şi în contextul pandemic actual, în care se impun noi restricţii“.

Retailerul român de produse IT&C, electronice și electrocasnice Flanco are o rețea de 158 de magazine deschise în 112 orașe românești, iar în 2022 își propune să deschidă un magazin online și în Ungaria.

Lasă un răspuns