Joi, 14 octombrie, Lidl România deschide două magazine noi, unul în municipiul Bacău, iar celălalt în orașul Dej, din județul Cluj.

lidl

Magazinul din Bacău este situat pe Calea Romanului, nr. 2 și are o suprafață de vânzare de peste 1 300 de metri pătrați. Dispune de 140 de locuri de parcare, inclusiv de o stație de încărcare pentru automobilele electrice, la care se vor putea încărca două mașini în același timp.

Magazinul Lidl din Dej are adresa pe Strada Crângului, nr. 23A. Suprafața de vânzare este de peste 1 300 de metri pătrați, iar parcarea dispune de 120 de locuri. Și aici se află o stație de încărcare pentru automobile electrice, la care se vor putea alimenta două mașini simultan.

Prin deschiderea celor două unități, au fost create 35 de noi locuri de muncă.

Cu ocazia deschiderii, sunt disponibile reduceri consistente la zeci de produse alimentare și nealimentare, pentru clienții din primele zile.

Utilizând tehnologii avansate din domeniul construcțiilor şi în conformitate cu normele de protecție a mediului, atât noul magazin Lidl din Bacău, cât și cel din Dej dispun de soluții și tehnologii moderne, care asigură standarde înalte de eficiență energetică. Printre acestea se numără sistemul de iluminat LED, cu senzor de prezență, sistemele de recuperare a căldurii integrate în instalațiile de climatizare sau stația de încărcare pentru automobile electrice.

Pe 7 octombrie, Lidl a inaugurat un magazin în Sovata, județul Mureș. Detalii găsiți AICI

Pe 28 octombrie, va fi inaugurat încă un magazin Lidl la Domnești, în județul Ilfov.

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.