[ad_1]

Tesla își va concedia peste 10% din angajați, scrie luni revista tech Electrek, citând un document intern al companiei conduse de Elon Musk, potrivit Reuters.

Centru de service al Tesla din SuediaFoto: Janerik Henriksson / AFP / Profimedia Images

Potrivit ultimului raport publicat în luna decembrie de producătorul auto, acesta avea 140.473 de angajați la nivel mondial. Tesla nu a dat curs unei solicitări pentru comentarii, fiind cunoscut faptul că producătorul auto și-a desființat departamentul de relații publice cu ani în urmă, la indicațiile lui Elon Musk.

Tesla urmează să își publice raport trimestrial privind veniturile din primele 3 luni ale lui 2024 mai târziu în cursul lunii aprilie. Însă producătorul auto a publicat deja cifrele legate de livrări, acestea arătând că Tesla a înregistrat un declin la acest capitol în primul trimestru al lui 2024, o premieră după aproape 4 ani de creștere continuă.

Agenția Reuters amintește de asemenea că Tesla a renunțat între timp la obiectivul de a construi o mașină electrică ieftină, un obiectiv pe care Elon Musk l-a clamat timp de ani de zile ca parte a campaniei sale de a produce un autoturism electric pentru mase.

Prețul acțiunilor Tesla a scăzut cu 0,8% luni înainte de deschiderea sesiunii de tranzacționare a bursei de la New York.

Prețul acțiunilor producătorului auto a scăzut puternic anul acesta, ajungând în prezent la 171 de dolari, comparativ cu 248 de…

[ad_2]

Citește mai mult pe Hotnews.ro

Sursa https://www.hotnews.ro

Lasă un răspuns