Alex Bratu, country manager JYSK pentru România și Bulgaria, a declarat că în 2022 retailerul scandinav urmează să inaugureze magazine atât în zone dezvoltate din apropierea orașelor mari, cât și în orașe mai mici, precum Băilești (județul Dolj) și Comănești (județul Bacău). Declarația, oferită în cadrul conferinței de business retailArena, este citată de portalul wall-street.ro.

jysk

O altă prioritate anunțată pentru anul 2022 este modernizarea magazinelor mai vechi de 6 ani. Începând din primăvara anului 2018, noile magazine au fost amenajate după un nou concept de design. Astfel, din cele 106 magazine existente în prezent în România, 50 au rămas încă amenajate după conceptul vechi și ele vor reprezenta o prioritate anul viitor.

Pentru fiecare deschidere a unui magazin care va avea loc în 2022 – inclusiv pentru cele din Băilești și Comănești –, vor fi angajate aproximativ 10 persoane. Anul trecut, JYSK avea deja peste 800 de angajați în țara noastră.

Pe 1 aprilie 2021, Jysk a inaugurat un magazin în Oravița, județul Caraș-Severin. Detalii AICI

 

Pe 22 iulie 2021, retailerul scandinav a inaugurat un magazin în Pașcani, județul Iași, și altul în municipiul București. Detalii AICI

 

Primul magazin Jysk din România a fost inaugurat în 2007, la Oradea.

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.